Sammenlign priser på kasseapparater
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Kassesystemer - Få op til 4 gratis tilbud fra førende leverandører
Det tager under et minut

Hvor skal kassesystemet installeres?

Det tager under et minut
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Entrepreneur
Tv2
Berlingske Business
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 08 juni 2021

Kasseapparat med dankort

Info om kasseapparat med dankort

Kunne du godt tænke dig et kasseapparat med dankort til din virksomhed, så er du kommet til det rigtige sted. Vi ved rigtig meget om kasseapparater med dankort, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige kasseapparat med dankort, som passer netop din virksomhed bedst.

Hvad er et kasseapparat med dankort?

Et kasseapparat med dankort består hovedsageligt af et normalt, moderne kasseapparat - dog med en tilhørende dankortterminal.

Et moderne kasseapparat med dankort består af en flot touch skærm, som gør det rigtig nemt at navigere rundt i kasseapparatets mange funktioner, og som samtidig gør kasseapparatet overskueligt og brugervenligt for dine medarbejdere. Udover at have en touch skærm, kommer alle kasseapparater med en terminal, en kvitteringsprinter, en pengeskuffe til kontanter og software som er specielt tilpasset netop dit kasseapparat med dankort. Hvis du har brug for et kasseapparat med dankort til en butik, kommer dit kasseapparat som regel med flere funktioner. Her får du også ofte et keyword og en mus med, og en stregkodescanner er også normalt tilbehør til et kasseapparat med dankort. Hvor avanceret dit kasseapparat med dankort er, afhænger helt af hvor dit kasseapparat med dankort skal bruges henne. Hvis du skal bruge dit kasseapparat med dankort i en restaurant eller kantine, kan du nøjes med et relativt simpelt kasseapparat med dankort. Hvis du derimod skal bruge dit kasseapparat med dankort i en butik, kræver det, at dit kasseapparat med dankort er lidt mere kompliceret end som så, og at det har nogle flere funktioner.

Hvilke funktioner har et kasseapparat med dankort?

1. Fleksibel software gør et kasseapparat med dankort til en vinder

Et kasseapparat med dankort har en masse forskellige funktioner, hvoraf noget af det vigtigste er, at et kasseapparat med dankort har en meget fleksibel software. Et kasseapparat med dankort kan sættes op præcis i forhold til dine behov, og så kan det efterfølgende opdateres, hvis dine behov til et kasseapparat med dankort ændrer sig. En opdatering kan også være praktisk, hvis teknologien bag dit kasseapparat med dankort har ændret sig, og du derfor har den nyeste og mest opdaterede software hele tiden.

2. Brugervenlighed er kongen i forhold til et kasseapparat med dankort

En anden vigtigt ting ved et kasseapparat med dankort er, at maskinen er enormt brugervenlig. Det at kasseapparatet har en stor og overskueligt touch skærm gør, at alle medarbejdere bør kunne finde ud af at håndtere dit kasseapparat med dankort. Dine medarbejdere behøver ingen form for uddannelse inden for brugen af kasseapparatet, da de fleste arbejdsgange enten er forklaret på skærmen eller er så lette, at man selv nemt kan regne det ud.

3. Lagerstyring er en leg med et kasseapparat med dankort

Hvis du har et kasseapparat med dankort, kan du helt overlade din lagerstyring til dit kasseapparat. Dit kasseapparat med dankort kan nemlig nemt sættes op til at holde styr på dit lager, så du ikke selv skal rende rundt og sørge for den manuelle optælling af dine varer. Derudover kan et kasseapparat med dankort både holde styr på din fysiske butiks lager, men det kan også samkøre dette lager med din webshops lager, hvis du har sådan en. Her kan dit kasseapparat med dankort altså holde styr på to butikker på én gang, samt deres fælles lager. Dette er især en fordel, fordi du så ikke risikerer at sælge det samme produkt to gange, fordi din lagerstatus opdateres med det samme - Lige meget om varen lige er blevet udsolgt i butikken eller via webshoppen. Derudover kan dit kasseapparat med dankort helt fjerne et produkt fra webshoppen, hvis denne pludselig er udsolgt.

4. Et kasseapparat med dankort hjælper med at fremtidssikre din virksomhed

Et kasseapparat med dankort hjælper dig ikke bare med at styre din butiks daglige salg, dit kasseapparat kan også hjælpe med at fremtidssikre din forretning. Dit kasseapparat med dankort gemmer nemlig alle de informationer der kommer igennem den, så du efterfølgende kan gå tilbage og se på kasseapparatets arbejde. Her kan du for eksempel finde informationer om salg, bestillinger og lignende, og du kan udarbejde forskellige statistikker, som kan hjælpe dig i fremtiden. Med et kasseapparat med dankort kan du holde styr på hvilke varer der sælger rigtig godt, hvilke der ikke sælger så godt og hvilke du måske helt bør sløjfe.

5. Et kasseapparat med dankort kan motivere dine medarbejdere

Man skulle ikke tro det, men et kasseapparat med dankort kan være med til at motivere dine medarbejdere til at arbejde hårdere. Det kan for eksempel gøres ved at afholde en konkurrence, som dit kasseapparat med dankort holder styr på. Her kan man for eksempel måle på hvilken sælger der sælger mest, for hvor store beløb de sælger og hvor ofte de sælger noget. Her kan et kasseapparat med dankort altså hjælpe med at skabe konkurrence- og salgslyst hos medarbejderne.

6. Fejlfinding bliver en leg med et kasseapparat med dankort

Med et moderne kasseapparat med dankort skal alle medarbejderne først logge ind på kasseapparatet, før de kan bruge det. Dette gør de enten ved hjælp af et nøglekort eller en kode, hvorefter de frit kan bruge forretningens kasseapparat med dankort. Herefter gemmer kasseapparatet alle de informationer og salg der foregår under den enkelte bruger, så man hurtigt kan finde disse informationer igen. Dette gør det også nemt at udføre fejlfinding, fordi alle informationerne er gemt under den enkelte medarbejder, så man hurtigt kan finde den rette vedkommende, og spørge vedkommende om processen bag. Her kan et kasseapparat med dankort hurtigt og nemt hjælpe med at lokalisere fejlen og den person der kender noget til den, og kan derfor nemt hjælpe med at løse fejlen igen. På denne måde kan både den pågældende medarbejder, virksomheden og de andre medarbejdere lære af fejlen, og måske undgå at den sker igen.

Hvad koster et kasseapparat med dankort?

Et kasseapparat med dankort kan have mange forskellige priser, fordi prisen afhænger af hvor avanceret et kasseapparat med dankort man har brug for, hvilken branche kasseapparatet er optimeret til og hvor brugervenligt det skal være. Prisen på dit kasseapparat med dankort afhænger selvfølgelig også af hvilken forhandler du benytter, og hvad du selv er villig til at bruge på et nyt kasseapparat med dankort. Overvejer din virksomhed at investere i et kasseapparat, der modtager betalingskort, kan det være en mulighed at finansiere apparatet med et lån.